Slide background

Isten hozta az  egyedülálló berendezésű szállónkban

Slide background

Isten hozta az  egyedülálló berendezésű szállónkban

Slide background

Isten hozta az  egyedülálló berendezésű szállónkban

Art Garni Hotel *** Hotel / Café / Reggeli / Magyarkanizsán

Örömmel tölt el bennünket, hogy bemutathatjuk Önnek a mi Art Garni Hotelünket***, mely Magyarkanizsa városközpontjában található, a település művelődési intézményeinek ölelésében.

Az Art Garni Hotel*** 9 kényelmes szobával és 3 magas színvonalon berendezett apartmannal rendelkezik. A belső tér minden szobában és apartmanban más, a berendezés kifinomult stílusú és egyedi, éppen ezért akár minden újabb hozzánk érkezése és a szállodánkban való tartózkodása olyan lehet, mintha először járna nálunk. A közös pihenőhelyiség találkozóhely is egyben, de olyan hely is, ahol mindenki békét és a nyugalmat találhat. Tulajdonképpen az egész szálloda ilyen: a béke és a nyugalom a művészi berendezés légkörében garantált. A professzionális és barátságos személyzet igyekszik minden igényt kielégíteni az Ön kellemes tartózkodásának érdekében.

A földszinten található az egyedülálló Art kávézó, ahol a zongoraművész játékával különlegessé varázsolt, az örökzöld jazz és blues zene által „megfestett” hangulat, a kiváló italkínálat felejthetetlen pillanatokat és kikapcsolódást nyújt.

Az Art Café-t nem csak a belső berendezés teszi különlegessé, hanem a vendégek is. A kávézó a művészek kedvelt helye is; egy hely, ahol Ön is megérezheti azt az egyedi kisugárzást, amely annyira jellemző a művészetek művelőire.

Ezek a művészek gyakran Nagy Józsefnek, a híres vizuális, színházi és filmes alkotónak vagy Bicskei Zoltán művésznek, filmrendezőnek, ill. a Regionális Kreatív Műhelynek a vendégei, de gyakran megfordulnak falai között a különböző művészeti fesztiválak, az írótábor és festőtelepek résztvevői, de a Cnesa művelődési intézmény, ill. más kulturális intézmények és rendezvények vendégei is, amelyekről egyébként Magyarkanizsa messzeföldön ismert. Magyarkanizsa község egyébként az említett személyeken, rendezvényeken és intézményeken kívül gyógyfürdőjéről és termálvizéről, a Tisza folyóról és a tiszavirágzásáról, a horgosi határátkelőről, valamint azokról a gazdasági társaságokról is ismert, amelyek a község és az ország egészének fejlődését is szavatolják.

Tisztelt Olvasó!

Ezzel a rövid bemutatóval a legjobb fényben kívánunk bemutatkozni, és bízunk benne, hogy kellemes időtöltést tudunk kívánni Önnek az Art Garni Hotelben***, a csend városában, a Tisza-parton.

A szálloda vezetősége

A szálloda utcafrontja
Art Café
Art Café édességek
Kávészünet
Fejenként 3100dinártól

(lásd az árjegyzékben)

Egyágyas szoba

Ezt a szobát a fejlődésre, az objektivitásra és az ésszerűségre való törekvés jellemzi. Minden a funkcionalitásnak van alárendelve, ezért a dekoráció ebben a helyiségben minimális, végletekig a használati értékre redukált, éppen úgy, ahogyan azt a mai rohanó világ diktálja. Modern törekvésekkel és felfogással rendelkező üzletemberek számára ideális szoba.

 • Egyágyas
 • Zuhanykabin
 • LCD TV
 • Széf
 • Ingyenes Wifi
Bővebben
Fejenként 2200dinártól

(lásd az árjegyzéket)

Kétágyas szobák

A keleti elmeápolási gyakorlatról elnevezett szoba a kikapcsolódás, a harmónia és a béke érzését nyújtja a vendégnek. A lakberendezésben jelentős a fa jelenléte. Ez a természetes anyag még inkább fokozza a béke és harmónia benyomását, másrészt a melegséget és a természethez tartozás érzését.

 • Kétágyas szoba
 • Zuhanykabin
 • LCD TV
 • Széf igényelhető
 • Ingyenes Wifi
Bővebben
Fejenként 2700dinártól

(lásd az árjegyzéket)

Apartman

Az apartman viszonylag egyszerűen elegáns kialakítású, a dekoráció inkább minőségi, mint mennyiségi. A tér szépségét a fények játéka fokozza, alapvető geometriai formákat használva a kontúrok erősítéséhez, csak egy alakzat vagy kevés hasonló forma alkalmazásával. Mindez egységes belső teret eredményez, amit az egyszerű világos színek kombinációja egészít ki.

 • Francia ágy
 • Zuhanykabin
 • LCD TV
 • Széf
 • Ingyenes Wifi
Bővebben
Fejenként 2200dinártól

(lásd az árjegyzéket)

Franciaágyas szoba

Az Art Deco stílusban berendezett belső tér időtlen eleganciával és kifinomultsággal büszkélkedhet. Megalkotásakor az Art Deco-t nagyon elegáns stílusnak tekintették, elbűvölőnek, de funkcionálisnak is, mindenekelőtt modernnek tartották. Fő jellemzője a sokszínűség, ami tettenérhető az Art Garni Hotel apartmanjának dekorációjában is.

 • Francia ágy
 • Zuhanykabin
 • LCD TV
 • Széf
 • Ingyenes Wifi
Bővebben
1500dinár

Konferenciaterem

A konferenciaterem megbeszélések, konferenciák, szemináriumok, prezentációk és egyéb üzleti és privát összejövetelek lebonyolítását teszi lehetővé mintegy 25-30 fő számára. A tér klimatizált, a terem flipcharttal, projektorral, vetítővászonnal, laptoppal és hangszórókkal felszerelt.

Bővebben

Reggeliző

A reggeliző helyiség területén a reggelit a szálloda vendégei részére szolgáljuk fel, svédasztalos rendszerben, minden nap 7-től 10 óráig. A hely alkalmas étkezések felszolgálására és vendéglátásra is, különösen szemináriumok, konferenciák és egyéb üzleti összejövetelek alkalmával. A helyek száma összesen 36.

Bővebben

MÁSOK MONDTÁK RÓLUNKVendégeink értékelései