Art Café

Dobro došli u Art Café

U prizemlju se nalazi jedinstveni kafe "Art", gde ambijent, obojen notama pijaniste Mikloša Kurine, u bojama evergrin džez i bluz muzike, i odličnom ponudom, pruža nezaboravne trenutke i osećaj opuštenosti.

"Art" kafe ne čini posebnim samo uređenje, nego i gosti. Ovo je svojevrstan dom umetnika, mesto gde i vi sami možete da osetite „drugačije“ vibracije, tako specifične za ljude umetnosti.

Ti umetnici su često gosti Jožefa Nađa, čuvenog vizuelnog, pozorišnog i filmskog stvaraoca, Zoltana Bičekeija, likovnog umetnika-grafičara, brojnih drugih umetnika iz Kanjiže i okoline, Festivala vetrenjača, Festivala hurke i kobasice, Dana Svetog Stefana, Dana Kanjiže, Kolonije književnika i slikara, kulturne ustanove „Cnesa“, i drugih kulturnih ustanova i dešavanja po kojima je Kanjiža kao mali grad itekako poznata. U opštini Kanjiža se na godišnjem nivou održi oko 300 programa.

"Art" kafe od samog početka rada, sada već davne 2012. godine je prostor u kojem je strogo zabranjen dim iz duvanskih proizvoda bilo koje vrste, kao i u celom prostoru hotela, po čemu smo godinama jedinstveni u Srbiji.

Stoga je prostor "Art" kafea, koji se dodatno osvežava prečistačem vazduha, izuzetno posećen i od strane omladine i porodica sa decom.

Srdačno Vas očekujemo unapred se radujući Vašem dolasku.

Cenovnik Art Café -a