ONLINE rezervacija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sa ponosom Vam predstavljamo naš i Vaš garni hotel "Art"***, koji se nalazi u ekskluzivnom delu Kanjiže, u krugu kulturnih ustanova grada.

Garni hotel "Art"*** raspolaže sa 9 komfornih soba i 3 vrhunski opremljena apartmana. Enterijer je u svakoj sobi i apartmanu drugačiji, odišu visokim stilom

i jedinstvenim uređenjem, tako da svaki Vaš novi dolazak i boravak u hotelu može da bude kao prvi. Zajednička prostorija za odmor predstavlja i mesto susreta, ali i mesto gde ćete moći da potražite svoj mir i spokoj. Zapravo, ceo hotel je takav; mir i spokoj za goste, u ambijentu umetničkog uređenja, je garantovan. Profesionalno i ljubazno osoblje je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima za prijatan boravak.

U prizemlju se nalazi jedinstveni kafe "Art", gde ambijent, obojen notama pijaniste, u bojama evergrin džez i bluz muzike, i odličnom ponudom vina ovog područja i regije, pruža nezaboravne trenutke i osećaj opuštenosti.

 

"Art" kafe ne čini posebnim samo uređenje, nego i gosti. Ovo je svojevrstan dom umetnika, mesto gde i vi sami možete da osetite "drugačije" vibracije, tako specifične za ljude umetnosti.

Ti umetnici su često gosti Jožefa Nađa, čuvenog vizuelnog, pozorišnog i filmskog stvaraoca i Ateljea koje nosi njegovo ime, ali i Festivala džez improvizovane muzike, Kolonije književnika i slikara, kulturne ustanove "Cnesa", i drugih kulturnih ustanova i dešavanja po kojima je Kanjiža kao mali grad itekako poznata.

Opština Kanjiža je pored navedenih ljudi, dešavanja i ustanova, poznata i po lekovitoj Banji, reci Tisi, graničnom prelazu Horgoš, i privrednim subjektima koji čine okosnicu razvoja opštine i države u celini... dovoljno je nabrojati samo nekoliko preduzeća kao što su Potisje Tondach, Keramika, Fim, Tisacoop, Geneza, i brojni drugi.

Poštovani, ovim kratkim predstavljanjem želimo da Vam se prikažemo u najboljem svetlu, i da vam poželimo prijatan boravak u našem i Vašem garni hotelu "Art"***, u gradu tišine, na obali reke Tise.

Upravnik hotela