ONLINE helyfoglalás ONLINE rezervacija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TÁJÉKOZTATÓ A HOTEL ÉS A CAFÉ NYITÁSÁRÓL 2020.05.04-ÉN
Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ART garni hotel és az ART Café 2020. május 4-én, hétfőn folytatja működését.
Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy minden intézkedést betartunk a vendégek és a dolgozók biztonsága és egészsége megőrzésének érdekében.
Várjuk Önöket!
Tisztelt Érdeklődő!

Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önnek az Art Garni Hotelt ***, mely a város központjában, fontos művelődési intézmények közvetlen szomszédságában nyílt meg Magyarkanizsán.

Az Art Garni Hotel 9 összkomfortos szobával és 3 magas színvonalon felszerelt apartmannal rendelkezik. A szobák és apartmanok

berendezése más és más: kifinomult ízlés és egyedi enteriőr jellemzi mindet, így lehet a hotelben tett látogatások és időtöltések mindegyike olyan, mintha az első lenne. A közös pihenőhelyiség a találkozások színtere is egyben, de az a hely is, ahol minden szállóvendég megtalálhatja a békét és az összhangot. S tulajdonképpen mindez igaz a hotel egészére is: a művésui berendezés nyújtotta környezetben a béke és az összhang garantált. A szakmailag képzett és készséges személyzet pedig mindent megtesz azért, hogy a hotelben töltött idő kellemes legyen.

A hotel földszintjén található az egyedülálló Art Café, melynek berendezése, a zongorán élőben megszólaltatott örökzöld jazz és blues dallamokkal, valamint a helyi és környékbeli borok kínálatával gondoskodik a felejthetetlen pillanatokról és kikapcsolódásról.

Az Art Café különlegességét azonban nemcsak berendezése jelenti, hanem vendégei is. Ez a hely ugyanis a művészek találkozóhelye, akik között Ön is érezheti a kortárs művészet vibráló erejét.

Ezek a művészek gyakran Nagy József – az ismert vizuális, színhái és filmes alkotó – és a róla elnevezett műhely, vagy éppen a Jazz és improvizatív zene... fesztivál, a Magyarkanizsai Írótábor, festőtáborok, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény vendégei, vagy fellépői azoknak a rendezvényeknek, melyekről Magyarkanizsát nemcsak a régióban, de külföldön is ismerik.

Magyarkanizsa község a fent említett emberek, fesztiválak és intézmények mellett messzeföldön híres a gyógyvize, a Tisza, a horgosi határátkelő és gazdaságának sikeres mozgatói – Potisje Tondach, Keramika, Fim, Geneza, Tisacoop – kapcsán is.

A hotel ügyvezetője