ONLINE helyfoglalás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TÁJÉKOZTATÓ A HOTEL ÉS A CAFÉ NYITÁSÁRÓL 2020.05.04-ÉN
Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ART garni hotel és az ART Café 2020. május 4-én, hétfőn folytatja működését.
Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy minden intézkedést betartunk a vendégek és a dolgozók biztonsága és egészsége megőrzésének érdekében.
Várjuk Önöket!
Apartman #1
Apartman 2
Apartman 4
Apartman 5
Apartman 6
Apartman 7
Apartman 8
Apartman 9
Apartman 10
Apartman 11
Apartman 12

A hotel különböző helyiségeinek belső berendezése funkcionális egységet képez – mely elsősorban a vendégek kellemes időtöltését szolgálja. Éppen ezért képes a hotel megfelelni mind a magánszemélyek, mind a csoportok (legyenek azok kisebb vagy akár 25 fős csoportok) igényeinek, legyen szó szállásról, ünnepségekről vagy képzésekről.

Apartman 1 Konferenciaterem
Tágas, világos, légkondicionálóval ellátott terem, mely ideális különböző összejövetelek szervezésére, 25 főig terjedő csoportok számára.
Apartman 1 Étkező

Szállodánk 2015. december 4-e óta új berendezésű étkezővel és konyhával büszkélkedhet, mely beruházást a szerbiai Idegenforgalmi Minisztérium pályázatán nyert eszközökből fedeztük és amelyhez Magyarkanizsa önkormányzata biztosította az önrészt. ... További részletek

Apartman 1 Nappali/Központi pihenő
Nagy terasszal rendelkező közös pihenőhelyiség, mely tökéletes helyszíne a csendes kikapcsolódásnak, barátkozásnak és ideális színtere a szállodában töltött idő kellemes pillanatainak. A helyiség klimatizált, a berendezés – melyet a funkcionalitás és a kényelem összhangja jellemez – része egy nagyképernyős LCD tv készülék.
Apartman 1 Szobák és apartmanok
Minden egyes szoba és apartman enteriőrje egyedi, körültekintően kialakított. A belső berendezések ízlésesek és stílusosak és különbözőek, így az Ön minden újabb látogatása és a hotelben való tartózkodása olyan, mintha az első lenne
Alternate textDobro došli