ONLINE rezervacija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TÁJÉKOZTATÓ A HOTEL ÉS A CAFÉ NYITÁSÁRÓL 2020.05.04-ÉN
Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ART garni hotel és az ART Café 2020. május 4-én, hétfőn folytatja működését.
Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy minden intézkedést betartunk a vendégek és a dolgozók biztonsága és egészsége megőrzésének érdekében.
Várjuk Önöket!

2012. szeptemberében, az akkori Nagy József Regionális Kreatív Műhely keretében, megnyílt az azóta is működő Art Café – a város központjában, kulturális intézmények ölelésében, a Fő tér 9-es szám alatt. Telefon: 024/415-03-70 vagy 064-8062 237.

A kávézó vendégeit élőzene szórakoztatja – a hétfő és kedd kivételével – a hét minden napján, hogy még kellemesebbé váljanak a családtagokkal, barátokkal töltött percek. A zongoránál a kiváló zenész, Kurina Miklós gondoskodik a fülbemászó dallamokról. Az Art Café berendezése a polgári szalonokat idézi: a könyvek, művészi festmények és stílbútorok nyújtotta hangulatnak pedig igényes kiegészítője a zongorán megszólaltatott komolyzene.

Szombatonként jazz, swing, latin, etno és akusztikus zenei koncertek, sanzonok szolgálják a vendégek kikpacsolódását.

Vasárnap délután pedig a Vasárnapi beszélgetések sorozat egyes programjai várják az érdeklődőket, melyek vendégei a régió kiemelkedő művészei. Többet itt tudhat meg az ART Café és Hotel programjáról.

Üdvözöljük az Art Caféban!